Acum este: Joi Mar 22, 2018 9:21 pm

Conditii de utilizare a forumului

Moderatorii acestui forum se angajeaza sa stearga sau sa editeze toate mesajele cu caracter reprehensibil, cat mai repede posibil. Totusi, este imposibil sa treaca in revista toate mesajele. Recunoasteti deci ca toate mesajele postate pe acest forum exprima punctul de vedere si parerea autorilor respectivi si nu cele ale moderatorilor sau webmasterilor (cu exceptia mesajelor scrise de catre ei) si in consecinta nu pot fi facuti responsabili.

Acest forum utilizeaza cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul dvs. Aceste cookies nu vor contine nici o informatie personala, ele servesc doar la ameliorarea conditiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizata pentru a confirma detaliile inscrierii dvs. si parola (si cu scopul de va trimite parola in caz ca o uitati).

- mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si vulgaritatile si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise.
- mesajele ce incita la – sau evoca – practici ilegale sunt interzise ;
- daca difuzati informatii ce provin dintr-un alt website
, verificati inainte daca site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Mentionati adresa site-ului respectiv din respect pentru munca administratorilor !
- va multumim ca postati mesaje o singura data. Repetarile sunt dezagreabile si inutile!
- va multumim ca sunteti atenti la gramatica si ortografie. Recomandam sa nu folositi stilul SMS!

Orice mesaj ce incalca dispozitiile de mai sus va fi editat sau sters fara preaviz sau justificare suplimentara atunci cand moderatorii sunt disponibili. Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii. Internetul nu este nici un spatiu anonim, nici un spatiu de ilegalitate! Ne rezervam dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet si/sau autoritatile judiciare, in cazul in care sesizam un comportament rau intentionat. Adresa IP a oricarui utilizator este inregistrata cu scopul de a va ajuta sa respectati aceste conditii

Selectind Accept:
- recunoasteti ca ati citit in integralitate prezentul regulament;
- va angajati sa respectati fara rezerve prezentul regulament;
- acordati moderatorilor din acest forum dreptul de a sterge, muta sau edita orice subiect de discutie si in orice moment.

1. Nu ai voie sa injuri sau sa jignesti userii 2. Nu ai voie sa iti faci mai mult de 2 conturi pe forum 3. Nu ai voie sa injuri pe Chat 4. Nu ai voie sa postezi Poze/Videouri pornografice 5. Respecta si vei fi respectat 6. Off-topicul* (adica postartea mesajelor ce nu au legatura cu subiectul) nu e tolerat 7. Dublu-postul* nu e tolerat * prin dublu post se intelege postare a 2-a mesaje total diferite unul dupa celalalt * se accepta mesajele care corecteaza mesajul de mai sus sau continua acel mesaj 8. Reclama catre alte site-uri e interzisa 9. Semnatura nu trebuie sa depaseasca Inatime : 150 pixeli Lungime : 500 pixeli sau sa contina flashuri 10. Avatarurile cu , continut vulgar sau sexual nu sunt tolerate 11. Postarea hackurilor pe forum duce la banarea dvs de pe acest forum ! 12. Post Huntul (adica postarea mesajelor de gen " Very Happy Very Happy Very Happy ", doar pentru +1 mesaj) nu este tolerat 13.Spamul este acceptat numai in sectiunea Spam.In rest el nu este tolerat! 14.Raspunsurile de gen CONTRA/PRO DA/NU neargumentate nu vor fi luate in considerare 15. Nerespectarea regulilor de mai sus duce la excluderea dvs. de pe acest forum